در نخستین رویداد کارآفرینی پزشکی قانونی؛
الکل سنج تنفسی تولید داخل رونمایی شد
الکل سنج تنفسی تولید داخل در مراکز پزشکی قانونی به کارگیری می شود.
آیین باور - معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان زشکی قانونی کشور گفت: الکل سنج تنفسی تولید داخل که توسط مرکز تحقیقات پزشکی قانونی ساخته و رونمایی شده است، به زودی در مراکز پزشکی قانونی کشور برای تست الکل مورد استفاده قرار گرفته و جایگزین نمونه آمریکایی می شود.
دکتر بابک سلحشور صبح چهارشنبه 23 آبان در اختتامیه نخستین رویداد کارآفرینی پزشکی قانونی (سرنخ) با اشاره به اینکه خروجی پزشکی قانونی یک نظریه تخصصی و علمی است گفت: پزشکی قانونی سازمانی علمی و تخصصی است و بر اساس قانون تشکیل سازمان وظیفه اصلی مجموعه پزشکی قانونی اظهارنظر تخصصی در امور پزشکی و آزمایشگاهی برای حل پرونده های قضایی است.
وی ادامه داد: سازمان برای رسیدن به این هدف و اظهارنظر تخصصی در پرونده های ارجاعی، نیازمند ملزومات، تجهیزات و دستگاه هایی است که نوین و با فناوری بالا هستند و معاونت پزشکی و آزمایشگاهی وظیفه اظها رنظر کارشناسی و نظارت بر تهیه این تجهیزات را دارد.
دکتر سلحشور از تشکیل شورای راهبری دانش بنیان در سازمان با هدف حرکت در مسیر بومی سازی و خودکفایی در تولید تجهیزات خبر داد و اظهار داشت: در قالب این شورا جلسات متعددی برگزار و نیازهای سازمان احصا شد و به منظور رسیدن به خودکفایی در تأمین این نیازها، موارد شناسایی شده را به بازوی اجرایی سازمان یعنی مرکز تحقیقات منتقل کردیم تا با استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشمندان کشور بخش قابل توجهی از نیازها را پاسخ دهیم.
وی با اشاره به برخی تولیدات مرکز تحقیقات در سال های اخیر گفت: تولید کیت با 28 جایگاه، GC هداسپیس و الکل سنج تنفسی از جمله اقدامات مرکز تحقیقات در مسیر دستیابی به خودکفایی بوده، به عنوان مثال دستگاه GC هداسپیس بیش از 3 میلیارد تومان هزینه دارد که تولید نمونه داخلی گام بلندی در صرفه جویی هزینه ها محسوب می شود.
معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان با بیان اینکه کشف استعدادهای جوان در مسیر بومی سازی بسیار مهم است، گفت: به دلیل عدم آگاهی نخبگان ما تاکنون موفق نشده ایم از تمامی ایده ها و طرح های نخبگان بهره مند شویم اما از همین جایگاه از همه اندیشمندان و نخبگان جوان کشور دعوت می کنیم که با ارائه طرح ها و ایده های نوآورانه خود در رویدادهای بعدی سازمان پزشکی قانونی کشور مشارکت کنند.
در ادامه این مراسم دکتر محسن صابری رییس مرکز تحقیقات کشور با اشاره به ارائه 114 طرح به نخستین رویداد کارآفرینی پزشکی قانونی افزود: برگزاری این رویداد مورد استقبال پژوهشگران، نخبگان و اندیشمندان قرار گرفت و بر اساس برآورد صورت گرفته 58 درصد ارائه دهندگان دارای مدرک دکتری و مابقی کارشناسی ارشد و کارشناسی بودند.
وی تصریح کرد: پس از داوری و ارزیابی طرح های واصله، در نهایت 10 ایده و دو شرکت کارآفرین به عنوان برتر انتخاب شدند که در جلسه امروز مورد تقدیر قرار می گیرند.
کدخبر: 2364
تعداد بازدید: 1124