چهارشنبه، 12 آذر 1404 - 10:48

کاشت ۵ هزار نهال لگجی در اشتهارد؛

آغاز پایلوت بیابان‌زدایی با مشارکت مردمی

کاشت مشارکتی ۵ هزار اصله نهال بومی و مقاوم لگجی در مرتع حسین‌خانلو اشتهارد انجام شد.

آیین باور _   کاشت مشارکتی ۵ هزار اصله نهال بومی و مقاوم لگجی در مرتع حسین‌خانلو اشتهارد با همکاری ۳۵۰ نفر از اعضای انجمن کنگره ۶۰ انجام شد؛ اقدامی که گام تازه‌ای در توسعه طرح‌های بیابان‌زدایی استان به‌شمار می‌رود.

مهدی طیبی، سرپرست معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی، با تأکید بر اهمیت استفاده از گونه‌های بومی سازگار با اقلیم‌های خشک گفت: لگجی به دلیل مقاومت بالا در برابر خشکی، ارزش دارویی و اقتصادی و توان تثبیت خاک، برای اجرای پایلوت بیابان‌زدایی انتخاب شده و در فلور طبیعی البرز نیز حضور دارد.

او توضیح داد که پیش از عملیات، آموزش‌های فنی به شرکت‌کنندگان ارائه شد و چاله‌کنی و تأمین رطوبت خاک برای کاشت اصولی انجام گرفت. نیروهای اداره کل و ادارات منابع طبیعی اشتهارد و نظرآباد نیز در این برنامه مشارکت داشتند.

طیبی افزود با توجه به نتایج اولیه و سازگاری این گونه، گسترش کاشت لگجی در سایر عرصه‌های مستعد استان در برنامه قرار گرفته و این تجربه می‌تواند الگویی برای تقویت مشارکت مردمی در مدیریت سرزمین باشد.

کدخبر: 3341

تعداد بازدید: 691