انتفاد دادستان البرز از اصناف :
حداقل نیمی از واحدهای صنفی مجوز ندارند!
کافه رستورانها، فست فودها، سفره خانهها و فروشگاههای لبنی، پروتئینی در برنامه نظارتی دادستانی قرار گرفتند.
آیین باور - دادستان عمومی و انقلاب مرکز البرز عدم نظارت کافی اتحادیههای صنفی را بر اصناف استان مورد انتقاد قرار داد و گفت: بررسیها نشان میدهد حداقل ۵۰ درصد واحدهای صنفی فعال فاقد مجوز فعالیت هستند .
او تصریح کرد: با نظرات کارگروه ویژه ای که تشکیل شده است ، موضوع مجوزهای قانونی بررسی و با حضور نماینده اداره نظارت بر اماکن عمومی فراجا اخطارهای لازم صادر خواهد شد.
بررسیهای میدانی، بازدیدهای مشترک و گزارشات واصله نشان میدهد که برخورد با تخلفات در جریان یک فرآیند گزارش نویسی قرار میگرفت و عمدتا منجر به تشکیل پرونده در عرصه تخلفات واحدهای صنفی عرضه و تولید مواد غذایی گرم و سرد میشد که صرفا معطوف به ذکر یک یا دو مورد جزئی از نواقص بود.
حسن مددی سلامت فردی و اجتماعی، را موضوعی مهم و قابل نظارت دانست و گفت : از خرداد ماه سال جاری در کرج و با عضویت دستگاههای متولی کارگروه ویژه در دادستانی تشکیل شده است که در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی فعالیت می کند.
وی هدف از تشکیل این گروه ویژه را در انجام مواد ۲۲، ۲۹۰ و ۲۹۳ قانون آئین دادرسی کیفری و همچنین به لحاظ اهمیت و حساسیت موضوع سلامت فردی و اجتماعی به ویژه در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی اعلام کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز البرز افزود: دادستانی این کارگروه را با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، شبکه دامپزشکی، اداره نظارت بر اماکن، اتحادیههای مربوطه تشکیل داده و بازدیدهای میدانی و مشترک از مراکز عرضه مواد غذایی اعم از کافه رستورانها، فست فودها، سفره خانهها و فروشگاههای لبنی، پروتئینی را در برنامه خود قرار داده است.
او می گوید: در بازرسیهای مشترک این نقیصه تا حدود زیادی مرتفع شده و بررسیها دقیقتر و شفافتر شده است.
کدخبر: 1247
تعداد بازدید: 1190