یکشنبه، 09 دی 1403 - 14:18

پنج مرکز تفکیک زباله پلمپ شد

پنج مرکز غیرمجاز جمع‌آوری و تفکیک ضایعات درجاده قزلحصار، با حکم قضایی پلمب شد.

آیین باور _در راستای جمع آوری مراکز ضایعاتی غیر مجاز تعداد ۵ مرکز متخلف باپیگیری قضایی پلمپ شد. لازم به توضیح است مراکزی که بعداز پلمپ اقدام به فک پلمپ میکنند تحت پیگرد قضایی قرارگرفته و مجازاتهای قانونی اعمال میگردد.

مدیریت پسماند کرج اعلام کرد:  در پی شکایات متعدد شهروندان، پنج مرکز غیرمجاز جمع‌آوری و تفکیک ضایعات درجاده قزلحصار، با حکم قضایی پلمب شد.

وی ادامه داد: فعالیت این مراکز به دلیل نقض ملاحظات زیست‌محیطی و ایجاد خطر برای بهداشت عمومی متوقف شده است.

رئیس سازمان گفت : این اقدام با هدف ساماندهی برخی مشاغل و همچنین بهبود سیما و منظر شهری به صورت متداوم انجام می‌شود.

قربانی اظهار کرد: با توجه به ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماند طی اقدامات انجام شده و پنج مرکز پلمب شد و بازرسی‌ها و نظارت بر عملکرد مراکز غیرمجاز تا پایان سال جاری ادامه دارد.

وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم با پلمب این گاراژ، موضوعات آلودگی زیست محیطی که برای ساکنین پیرامون این مرکز در این مدت ایجاد شده بود را برطرف نماییم.

کدخبر: 2438

تعداد بازدید: 1225