چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 17:09

کندوان با نصب توری سنگ، ایمن می شود

آغار نصب توری سنگ در محور کرج کندوان.

آیین باور _مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز از آغاز عملیات اجرایی نصب توری بر روی تراشه های ریزشی محور کرج-کندوان خبر داد.

علی زندی فر افزود:فاز دوم عملیات اجرایی نصب توری بر روی تراشه های ریزشی محور کرج کندوان آغاز شد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز تصریح کرد:این عملیات به مساحت ۳۰ هزار مترمربع در چهار نقطه از محور کرج کندوان، از جمله محدوده پل خواب ، محدوده خوزنکلا و.. اجرا می شود.

زندی فر بیان کرد:این پروژه با هدف افزایش ایمنی کاربران جاده و جلوگیری از ریزش سنگ از کوه به جاده انجام می شود .

این مسؤل بیان کرد:مدت اجرای این قرار داد ۵ماه است و برای انجام آن اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز خاطر نشان کرد:سال گذشته این عملیات در محدوده کندر به متراژ ۱۵ هزار متر مربع توری بر روی تراشه های ریزشی کوه نصب شده بود.

کدخبر: 2720

تعداد بازدید: 944