41 زندانی حکم آزادی گرفتند
آزادی ۴۱ زندانی در جریان بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان های استان البرز
آیین باور - معاون دادستان کل کشور از ندامتگاه های استان البرز بازدید کرد. در این دیدار مشکلات ۱۰۵۰ زندانی بررسی و ۴۱ زندانی حکم آزادی گرفتند.
عباس منصوری، معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطین دادستان کل کشور و هیات همراه وی، از ندامتگاه مرکزی کرج و زندان شهید کچویی، بازدید کردند.
حسن مددی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز در این باره گفت: با بیان اینکه نظارت بر ندامتگاه ها و امور زندانیان یکی از اولویت های مهم دادستانی مرکز استان البرز است تصریح کرد: در این راستا، دیدارهای منظم توسط معاونین دادستان مرکز استان و قضات دادسرا انجام و تلاش می شود ضمن بازدید میدانی، زمینه دیدار و گفت و گو با کلیه زندانیان حوزه قضایی کرج فراهم و نسبت به حل مشکلات آن ها اقدام شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز متذکر شد: در جریان بازدید روز جاری، با بررسی درخواست ها توسط معاون دادستان کل کشور و هیئت همراه وی نسبت به بررسی مشکلات ۱۰۵۰ زندانی اقدام و زمینه آزادی ۴۱ زندانی فراهم شد.
کدخبر: 2795
تعداد بازدید: 3651