در جنگ 12 روزه:
میدان داری کادر درمان با جان و دل
بیش از 200 پزشک و پرستار برای کمک به کادر درمان البرز داوطلب شدند.
آیین باور - رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: از همان لحظات اولیه حملات موشکی در جنگ 12 روزه ، تیم سلامت البرز در کنار خانواده بزرگ سلامت کشور، به حالت آمادهباش کامل درآمد و با مجاهدتی خالصانه، در راستای درمان و امدادرسانی به مجروحان و آسیبدیدگان گام برداشت.
دکتر شهرام صیادی افزود: در ساعات اولیه بحران، ستاد مدیریت بحران دانشگاه با حضور مسئولان تشکیل شد و سامانه فرماندهی حوادث (HICS) در سطح دانشگاهی و بیمارستانی با تعیین نقشها و وظایف مشخص، به سرعت فعال شد.
وی با اشاره به پویش «تا پای جان برای ایران»، تأکید کرد: «کادر سلامت البرز، همانند روزهای دشوار مبارزه با کرونا، بار دیگر با روحیهای ایثارگرانه به میدان آمدند. در روزهای ابتدایی بحران، بیش از ۲۰۰ پزشک، پرستار و دانشجوی داوطلب، آمادگی خود را برای تقویت ظرفیت خدماترسانی بیمارستانها اعلام کردند و با تمام توان به خدمترسانی مشغول شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با برجسته کردن نظارت مستمر و میدانی از وضعیت بیمارستانهای استان، ادامه داد: اجرای مانورهای امداد و نجات، برپایی بیمارستانهای صحرایی، انجام تریاژ منظم و افزایش ظرفیت پذیرش در بیمارستانهای مرکزی و شهرستانها با موفقیت به انجام رسید.
وی همچنین از اقدامات سریع و مؤثر در تأمین ذخیره دارویی و اقلام پزشکی ضروری خبر داد و گفت: داروهای حیاتی مانند آتروپین برای مقابله با حوادث CBRN و ذخیرهسازی خون در سطح استان بهسرعت تأمین شدند تا هیچ کمبودی احساس نشود.
دکتر صیادی در ادامه افزود: پس از پایان بحران، تیم ارزیابی دانشگاه تشکیل شد و با بررسی دقیق فرصتها، تهدیدات و نقاط قوت و ضعف، درسهای آموختهای ارزشمند تدوین شد و تقویت همکاریهای بینبخشی، استفاده از فناوریهای دیجیتال و جلب مشارکتهای مردمی از جمله دستاوردهای این تجربه بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در پایان خاطرنشان کرد: تیم سلامت البرز با عزمی راسخ و روحیهای جهادی، بار دیگر ثابت کرد که در هر شرایطی آماده خدمت به مردم و دفاع از میهن است.
کدخبر: 2920
تعداد بازدید: 3906