چهارشنبه، 03 دی 1404 - 11:29

آذر ۱۴۰۴ در کرج؛ 

۹۳۸ مأموریت آتش‌نشانی در یک ماه 

اطفای حریق و نجات از حوادث مختلف در آذرماه ۱۴۰۴، در این مدت ۱۸۶ نفر نجات یافتند.

آیین  باور _سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از انجام ۹۳۸ مأموریت عملیاتی شامل اطفای حریق و نجات از حوادث مختلف در آذرماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مدت ۱۸۶ نفر نجات یافتند.

جابر خوشگرد با اشاره به عملکرد یک‌ماهه آتش‌نشانان کرج اظهار کرد: طی آذرماه سال جاری، نیروهای عملیاتی این سازمان برای رسیدگی به ۳۴۹ مورد حریق و ۵۸۹ مورد حادثه در سطح شهر اعزام شدند.

وی افزود: در این بازه زمانی، سه‌هزار و ۴۲۹ نفر-ساعت نیروی عملیاتی مستقر در ۳۲ ایستگاه آتش‌نشانی، در مجموع ۶۴۲ ساعت عملیات انجام دادند و یک‌هزار و ۱۴۳ دستگاه خودروی عملیاتی در مأموریت‌ها به‌کار گرفته شد.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اشاره به نتایج حوادث ماه گذشته بیان کرد: در این مأموریت‌ها ۱۸۶ نفر نجات یافتند، ۴۳ نفر مصدوم شدند و متأسفانه ۹ نفر جان خود را از دست دادند.همچنین ۸۶ مورد استقرار ایمنی آتش‌نشانان در نقاط مختلف شهر انجام شد.

خوشگرد ادامه داد: بیشترین حجم مأموریت‌ها به ترتیب مربوط به ایستگاه شماره ۲ با ۸۲ مأموریت، ایستگاه شماره ۳ با ۶۴ مأموریت و ایستگاه شماره ۶ با ۶۱ مأموریت بوده است.

وی در تشریح اقدامات حوزه ایمنی و پیشگیری گفت: طی آذرماه، ۳۷ استعلام ایمنی در مراحل صدور، اصلاح، تمدید پروانه و شروع عملیات و ۹۹ استعلام در مرحله صدور پایان‌کار صادر شد. همچنین ۳۱ گواهی تعیین علت حریق، ۲ گواهی مربوط به حریق و حوادث، ۳۵ بازدید از اماکن تصرفات شهری و ۴۰ بازدید از اماکن تجاری انجام شد که در پی آن ۶ اخطار ایمنی صادر شد.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اشاره به فعالیت‌های آموزشی این سازمان افزود: در حوزه آموزش، ۱۵۷ دوره ایمنی و آتش‌نشانی برای شرکت‌ها، مدارس، فرهنگ‌سراها، ادارات، دانشگاه‌ها، داوطلبان و کارورزان برگزار شد که در مجموع ۱۴ هزار و ۳۲۵ نفر در این دوره‌ها حضور داشتند. این آموزش‌ها به مدت یک‌هزار و ۶۵۶ ساعت و با همکاری ۲۰۲ مربی اجرا شد.

خوشگرد تصریح کرد: همچنین ۱۱ دوره آموزشی تخصصی ویژه پرسنل سازمان با حضور ۴۷۴ فراگیر و همکاری ۲۴ مربی به مدت ۹۸ ساعت برگزار شد که عناوین آن شامل مقررات ملی ساختمان، اطفای حریق ساختمان‌های بلند، تصادفات جاده‌ای، سوانح طبیعی، خشکسالی، شنای تخصصی و بازآفرینی شهری بود.

وی در پایان از برگزاری مسابقات فوتسال میان هشت تیم آتش‌نشانی، اعزام مربیان آموزشی به شهرداری‌های فردیس، محمدشهر و کمال‌شهر و اجرای برنامه‌های ورزشی و آموزشی به‌عنوان دیگر اقدامات این سازمان در آذرماه خبر داد.

کدخبر: 3378

تعداد بازدید: 1428