دوشنبه، 06 بهمن 1404 - 14:24

آبفا البرز خبرداد:

۲۴۰هزار مترمکعب مخازن آبی گندزدایی شد

از ابتدای آذر ماه سال جاری تاکنون ۲۴۰هزار مترمکعب از مخازن آب استان البرز شست شو و گندزدایی شد.

آیین باور _مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب البرز از اجرای عملیات شست و شو و گندزدایی ۲۴۰ هزار متر مکعب از مخازن آب سطح استان خبر داد و تحقق این مهم را در جهت حفظ کیفیت آب شرب مشترکین ، عنوان کرد.

حمیدرضا نامداری،‌ با اشاره به حجم ۵۳۵ هزار و ۲۹۰ متر مکعبی مخازن شهری و روستایی سطح استان البرز در قالب تعداد ۲۷۵ مخزن آب شرب، گفت: شست‌وشو و گندزدایی دوره‌ای مخازن، همزمان با کاهش مصرف آب در دستور کار مجموعه آبفا استان البرز قرار گرفته و عملیاتی شده است.

مدیر عامل آبفا البرز بیان کرد: مخازن آب شرب نه تنها به عنوان تأسیسات کلیدی جهت حفظ تعادل هیدرولیکی شبکه‌های توزیع آب، بلکه به عنوان یکی از زیر ساخت های مهم در تاب آوری شبکه آبرسانی و حفظ کیفیت آب آشامیدنی محسوب می‌گردد.

گفتنی است در حال حاضر تعداد ۱۰۳ باب مخزن زمینی در مناطق شهری و تعداد ۱۷۲ باب مخزن در مناطق روستایی سطح استان در مدار بهره‌برداری است.

کدخبر: 3441

تعداد بازدید: 452