یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 - 16:27

رئیس کل دادگستری استان البرز:

عوامل اطاله دادرسی برطرف شود

تاکید رئیس کل دادگستری استان البرز بر لزوم آسیب‌شناسی علل ماندگاری اظهار نظر‌ها و ارجاع موارد به هیئت‌های کارشناسی

آیین باور _ رئیس کل دادگستری استان البرز، لزوم آسیب شناسی علل ماندگاری اظهار نظرات و ارجاع موارد به کارشناس و نیز هیات‌های کارشناسی را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: رعایت مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صادره از جانب رئیس قوه قضاییه و دادگستری کل استان باید مورد توجه جدی همکاران قرار گیرد.

رئیس و هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان البرز با حضور در حوزه ریاست دادگستری کل با حسین فاضلی هریکندی دیدار و به بیان دغدغه‌های مجموعه خود پرداختند.

فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز با تاکید بر بررسی کلیه نظرات و پیشنهادات ارائه شده از جانب هیات مدیره کانون در «کمیته نظارت بر کارشناسان رسمی» توسط دبیر شورای معاونین دادگستری کل استان بیان کرد: تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که طرح موانع پیش روی فعالیت‌ها و امورات مرتبط با کارشناسان و اظهارنظر کارشناسی و تلاش برای رفع آن می‌تواند در افزایش انگیزه و کاهش اطاله دادرسی نقش مهمی داشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان البرز لزوم آسیب شناسی علل ماندگاری اظهار نظرات و ارجاع موارد به کارشناس و نیز هیات‌های کارشناسی را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: رعایت مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صادره از جانب رئیس قوه قضاییه و دادگستری کل استان خصوصا در مواردی نظیر رعایت تعرفه دستمزد، ارجاع هوشمند، هوشمندسازی فرایند‌های کارشناسی، ساماندهی ارجاعات معاضدتی باید مورد توجه جدی همکاران قرار گیرد.

وی در ادامه با تبیین نقش نظارت دقیق بر رفتار و عملکرد کارشناسان رسمی در کمیته مشترک، بر وظایف نظارتی دادسرا و دادگاه انتظامی کارشناسان رسمی تاکید کرد و آموزش مستمر و جلسات تعاملی را بسیار مهم دانست.

در ابتدای این نشست رئیس هیئت مدیره کانون گزارشی از اقدامات انجام شده سال ۱۴۰۴ و همچنین گزارش مفصلی از اقدامات زمان جنگ در خصوص بازدید از اماکن تجاری، صنعتی، مسکونی مورد تهاجم دشمن برای برآورد خسارت را ارائه کرد.

«ابوالفضل توده زعیم» از رئیس کل دادگستری و مجموعه قضایی استان به خاطر تعامل و همکاری نزدیک با کانون کارشناسان تقدیر کرد.

کدخبر: 3604

تعداد بازدید: 933